28.03.2017

Vil du være med å arrangere løp? Meld deg som crew!

SkiLøpet er non-profit og arrangeres av løpegruppen SkiLøperne som er en frivillig organisasjon. På arrangementsdagen er vi nesten 100 mennesker i sving for å kunne utføre små og store oppgaver. Det er mye som skal klaffe for at alt skal gå som planlagt.

Oppgaver for crew
I de hektiske dagene i forkant av løpet arbeides det med pakking av gaveposene som alle løperne får da de henter sitt startnummer på LøpLabbet. På selve løpsdagen er det mange og varierende oppgaver. Vi behøver mennesker som kan være løypevakter, og til bemanning av sekretariat, bagasjetelt og drikkestasjonene. Vi trenger hjelp til rigg og nedrigg, og til å få scene og lyd må på plass. Frukt og medaljer skal til målområdet og deles ut. Tidtakere må ha et telt, start- og målportal skal opp – og ned. Vi har barnepass og behøver solide folk til passe på de søte små som kommer dit. Sperrebånd og gjerder må opp og på plass – og ned igjen, og løypa må merkes helt ferdig. Oppgavene utføres individuelt og i team.

T-shirts, crew-fest, erfaring og smil
Alle som stiller som crew i SkiLøpet får fine t-shirts i teknisk kvalitet til odel og eie, og alle blir invitert på en crew-fest samme kveld. Som crew er du med på å lage en real folkefest i Ski for folk i alle aldre, og du får arrangementserfaring på kjøpet. Som vertskap for flere tusen mennesker i Ski ønsker vi å gi kvalitet i alle ledd, og for å klare det behøver vi et positivt mannskap. Et smil og heiarop til en sliten løper er gull verdt, og erfaringsmessig vet vi at du får mange smil og mye takknemlighet tilbake fra løpere og alle andre som er tilstede.

Hvordan melder jeg meg på?
Alle som ønsker å bidra kan i år melde seg på via et elektronisk på meldingsskjema. Dette er delt på vår side på Facebook. Når det nærmer seg løpsdagen vil vi ta kontakt og sende relevant informasjon. I forkant av løpet inviterer vi til et fellesmøte og gjennomgang for hele crew’et. Møtet skjer vanligvis uken før løpet. På dette tidspunktet får du vite hvilken arbeidsoppgave du skal utføre. Med god informasjon i forkant har du god tid til forberedelser, og til å orientere deg om du for eksempel skal være løypevakt.

Behovet for gode funksjonærer på løpsdagen er stort, så har du mulighet og lyst – nøl ikke med å melde deg på. Ta kontakt med oss for mer informasjon.         

crew

Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×