07.08.2017

Vi kaller det høstens vakreste løpetur :-)

Ski IL håndball har i flere år deltatt i SkiLøpet. Enkelte lag har gjort det til en årlig event å delta.

-Vi har en del sosiale happenings med laget. Da vi deltok i SkiLøpet første gang var dette en ny utfordring for de fleste av jentene. Vi ønsket å vise at alle klarer å løpe 5 kilometer. SkiLøpet er lokalt for oss, og har en fantastisk ramme for løpere og tilskuere. Vi ønsket at jentene skulle få oppleve at løping er Gøy :-), sier Runa, som er sosialt ansvarlig for Ski Håndball J13.

- Som lagsmiljø opplever vi at jentene støtter og oppmuntrer hverandre. Første året var målet å fullføre uten å tenke på tid. Jentene løper i sitt eget tempo. De som kommer til mål venter og heier på resten. Jentene starter som ett lag og avslutter som ett lag. En opplevelse de tar med seg videre. De kan snakke om noe som alle har vært med på. I tillegg opplever hver og en mestringsfølelse når de har fullført distansen.

Å motivere et helt lag til å delta er ikke bare enkelt. I Ski, sier Runa at de forteller jentene at ”de stiller med laget - alene, men sammen”. - Det er sunt å kjenne spenning og være nervøse før start, alle føler det i større eller mindre grad. Dette er en folkefest med løpere i alle aldre, fra de minste som løper til de beste på 10k. Det er en morsom konkurranse hvor de lærer å disponere kreftene sine. Husk hvor gøy det har vært tidligere år, og ikke minst den herlige følelsen det er å løpe over målstreken, strekke armene i været og JUBLE.

J13 har valgt seg distansen 5k, og når de står klare på startstreken 2. september er det tredje året de stiller mannsterke til 5k løpet. Til de som vurderer å delta har Runa en oppfordring: Meld dere på og kjenn på atmosfæren. Vi kaller det høstens vakreste løpetur! I tillegg får alle en velfylt goodie-bag.

I SkiLøpet gleder vi oss til å se laget løpe gjennom løypa i sine fine spillerdrakter og glade smil igjen. Kanskje får de konkurranse fra andre lag? Laget som stiller med flest deltakere i SkiLøpet reiser også hjem med en flott pokal for ”beste lag”.  Vi kårer vinneren under premieutdelingen.

Vil du melde på et lag har vi en forenklet prosedyre. Ta kontakt med oss på post@skilopet.no for mer informasjon om nettopp dette.

Vel møtt til løp og folkefest!

Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×