21.01.2020

SkiLøpets 9. utgave arrangeres lørdag 5. september 2020

5. september arrangerer løpegruppa SkiLøperne SkiLøpet for 9. gang. Årets utgave har som tidligere 10k, 5k og MiniSkiLøpene for de yngre deltakerne. Med gaveposer, medaljer, t-shirts, kontrollmålte løyper, maskotten Joggy, liv på torget med sponsorer og liv i løypene fra lokale musikanter, er rammene lagt for en ny sportslig folkefest i Ski. Påmelding til løpet åpner lørdag 25. januar.

SkiLøpet er for mange blitt en tradisjon  «Vi ser frem til å samle over tusen store og små løpere igjen. SkiLøpet er blitt en hyggelig tradisjon i Ski» sier Løpsleder Espen Gustavsen. Som tidligere er distansene 10k, 5k samt to ulike distanser for de yngre deltakerne. MiniSkiLøpet er en artig runde rundt Rådhuset for de aller minste, og MiniSKiLøpet 2k en runde som blant annet går rundt Waldemarhøyparken for de litt større barna. Til alle deltakere, store og små, er det flotte medaljer og deltaker t-shirts.

Et løp av løpere for løpere Det er SkiLøperne som er arrangør av SkiLøpet. Løpegruppen er registrert som en frivillig gruppe og drives av løpeentusiaster. Løpet er non profit. I år tar Espen Gustavsen over stafettpinnen som løpsleder. «Jeg ser frem til å fortsette samarbeidet med alle i arrangementskomiteen. Vi deler på oppgavene, men vi gjør dette i sammen! Vi drives av SkiLøpernes verdier som er løpeglede, trening og fellesskap, avslutter Espen

Det koster å arrangere løp! – Uten sponsorer blir det ikke løp!, Ansvarlig for sponsorer, Mette Synnerstrøm,  etterlater ingen tvil om at det er fakta, når hun sier det. – Vi er takknemlige for det positive engasjementet fra bedrifter i Ski. De er vi helt avhengige av for å kunne arrangere løpet. I 2019 var Askim & Spydeberg Sparebank, Manpower Ski, USBL og KC Follo hovedsponsorer. Vi har plass til to til i år, avslutter Mette. Sponsorene får logotrykk på deltakertrøyer og informasjonsmateriale, og mulighet til å være med å lage liv på toget på løpsdagen. 

Påmelding og startnummer Lørdag, 25. januar åpner påmelding til løpet klokken 12:00. For alle løpene gjøres påmelding elektronisk via EQ-Timing. SkiLøpet har et fast antall plasser for hver distanse. Det er ikke uvanlig at en eller flere av distansene blir fulltegnet før løpsdagen. Det er altså ingen grunn til å vente med å melde seg på. Startnummer fordeles etter når man melder seg på uavhengig om det er 10k eller 5k.  

Velkommen til løpsfest i Ski!

Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×