22.08.2020

SkiLøpernes virtuelle løpefestival sparkes i gang 29. august.

I den alternative, virtuelle og trygge løpefestivalen kan du bli med ved å løpe enten 5k og 10k i perioden fra 29. august til 5. september. Deltakere kan løpe én eller flere distanser og så mange ganger de ønsker i perioden. Det er gratis deltakelse og ingen påmelding er nødvendig.

-Det er vemodig å ikke forberede en skikkelig løpsfest i disse dager, sier løpsleder Espen Gustavsen, men jeg og SkiLøperne gleder oss allikevel til å arrangere pandemiutgaven av løpet som har fått navnet SkiLøpernes virtuelle løpefestival.

Løpeguider og merking av løypen
-Løypetraseene som er de opprinnelige SkiLøper-løypene på 5k og 10k, og vil være merket med lett gjenkjennelige merkebånd i gult og rødt, i tillegg stiller vi med løpeguider, sier løypesjef Stig Lima. –Løpeguidene vil holde et tempo der man kan løpe 5k på 30 minutter og 10k på en time, utover det kan alle selvsagt løpe i det tempoet de ønsker, forteller Stig. 

Starten på løypene er på den nye broen ved Nordbyveien/Skeider. På lørdag og søndag står løpeguidene klare til å starte 10:00, mens starten på hverdager går klokken 19:00. Det oppfordres til å møte opp i god tid før start ettersom det basert på oppmøtet vil avgjøres om det er behov for å dele inn i grupper for å kunne etterleve de gjeldende smittevernreglene. Det er ingen forhåndspåmelding. 

Ettersom løypene er merket kan man selvsagt løpe raskere eller saktere enn løpeguidene, og man kan også løpe på andre tidspunkt. Løpeguidene er et tilbud for de som vil løpe med andre. Alle deltakere løper på eget ansvar.

Medaljer til de 300 første 
På LøpLabbet på Ski Storsenter kan de som ønsker gå for å hente en medalje etter å ha fullført 5k eller 10k.  Askim & Spydeberg Sparebank støtter løpefestivalen og er medaljesponsor, men de som vil ha med seg en medalje må betale en liten egenandel, og ved henting av fortjent medalje Vippse 50 kroner til SkiLøperne. 

Alle som har løpt får også utdelt en fin lue fra banken, samt at de mottar handlerabatt fra LøpLabbet på 20% for en handel. 

Logg på Strava – uoffisiell kåring og premiering
De som ønsker kan loggføre løpet sitt på Strava. Der vil løpsfestivalens offisielle løypetraséer legges ut som egne segmenter. Resultatene der vil danne grunnlag for publisering av en uhøytidelig resultatliste. Segmentet legges ut fredag 28. september og stenges lørdag 5. september klokken 15.00.

Alle som fullfører SkiLøpernes virtuelle løpefestival og logger økta si på Strava og/eller som legger ut et bilde av seg selv på SkiLøpets Facebookside med bilde og tekst, evt tid de har løpt på, og skriver «Jeg har løpt SkiLøpernes virtuelle løpefestival» er med i den uoffisielle rankingen og trekningen av uttrekkspremier som fine bager fra Askim & Spydeberg Sparebank og reiseopplevelser Oslo-Kiel fra Color Line.  

SkiLøperne, som står bak  årets alternative virtuelle løpsfestival håper på å se mange i løypene under løpsuken. Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×