12.05.2020

SkiLøpernes virtuelle løpefestival 29. august til 5. september

SkiLøperne arrangerer i år en alternativ, virtuell og trygg løpefestival. SkiLøpet 2020 avlyses.

I år skulle SkiLøpet 2020 etter planen ha vært avholdt 5. september. Løpet samler normalt i overkant av 1 000 små og store deltakere, og en stor mengde tilskuere i sentrum av Ski. Med bakgrunn i usikkerheten knyttet til større arrangementer i Norge i tiden fremover, har løpsorganisasjonen besluttet å avlyse SkiLøpet. Som et alternativ arrangerer løpegruppa SkiLøperne en virtuell løpefestival i perioden 29. august til 5. september.

Bli med på 5k og 10ki SkiLøpernes virtuelle løpefestival fra 29. august til 5. september
 
• Dato: Løp når du vil i perioden 29. august til 5. september.
• Løp én eller flere distanser og så mange ganger du ønsker i perioden. 
• Gratis deltakelse og ingen påmelding er nødvendig.
• SkiLøpets 5k og 10k traséer vil være merket med våre lett gjenkjennelige merkebånd i gult og rødt.
• De som ønsker kan loggføre løpet sitt på Strava, hvor våre offisielle løypetraséer legges ut som egne segmenter. Dette vil danne grunnlag for publisering av en uhøytidelig resultatliste etter avsluttet løpefestival.
• De som ønsker kan dele et bilde fra bragden på Facebook-gruppen til SkiLøpet og skrive «Jeg har fullført SkiLøpernes løpefestival 2020». 
• SkiLøperne stiller også med løpeguider på et nærmere angitt klokkeslett hver dag hele uken. Gjennomføringen vil være i tråd med de retningslinjene fra Helserådet hva angår avstand og gruppestørrelse. 
•  Askim & Spydeberg Sparebark er medaljesponsor, men det blir i tillegg en egenandel på ca 50 kroner. Informasjon om medaljer legges ut i våre kanaler i sosiale medier uken før startskuddet går!

Q&A SkiLøpets virtuelle løpefestival 2020

Jeg vil delta. Hvor melder jeg meg på?
I år er det ingen påmelding. De som vil kan registrere at de benytter Strava-segmentet, og for de uten Strava kan innsatsen dokumenteres ved å legge inn et bilde på vår Facebook-side, og skrive «Jeg har fullført SkiLøpernes løpefestival 2020». Strava-brukere oppfordres også til å legge ut et bilde på siden.

Hvordan finner jeg Strava-segmentet?
Strava-segmentene vil bli gjort tilgjengelig på våre hjemmesider og på vår Facebookside fredag 28. august.

Hva om jeg allerede har meldt meg på til SkiLøpet i år?
De som allerede er påmeldt SkiLøpet 2020 vil motta en e-post med et tilbud om enten å flytte påmeldingen til neste år, eller å få refundert påmeldingsavgiften (minus adm. gebyr).

Er det en aldersgrense for å delta?
Nei, det er ingen aldersgrense for deltakelse. Alle som vil kan løpe når de ønsker i den gitte perioden. Alle løper på eget ansvar og er ansvarlig for egen sikkerhet. 

Er det noen offisiell tidtaking?

Nei, årets utgave er ikke et offisielt løp og det er ingen offisiell tidtaking. De som ønsker det kan allikevel logge løpeturen via app’en Strava. Traséne er kontrollmålt av Kondis.

Kan jeg vinne noe?

Etter løpet vil vi trekke noen tilfeldige vinnere av uttrekkspremier. Vinnerne trekkes blant alle som er registrert på Strava, eller som har lastet opp et bilde på vår Facebookside med teksten «Jeg har fullført SkiLøpernes løpefestival 2020» i den gitte perioden. Premiene må hentes i Ski. Vi vil også legge til rette for en uhøytidelig premiering av de som logger tidene sine i Strava-segmentene, eller oppgir tiden i innlegget på Facebook. 

Hvor bestiller jeg deltakermedalje?
Vi kommer tilbake informasjon om dette på et senere tidspunkt.  Vi lover som vanlig en flott medalje!

Jeg har planer om å løpe de fire FolloLøpene i år?
Årets virtuelle løpefestival er ikke et fullverdig SkiLøp. Årets løp teller derfor ikke med i FolloLøpene.

Når kan jeg løpe med guide?
I løpet av august vil SkiLøpet publisere tider for når man kan bli med en guide fra løpegruppa og løpe enten 5k eller 10k i den gitte perioden. Løperne vil vurdere muligheten for å sette opp ulike tempogrupper. Gjennomføring vil være i tråd med de retningslinjene som da gjelder for avstand og gruppestørrelse gitt av Helserådet og norske myndigheter. 

Hvorfor må dere endre løpet i år - samfunnet er vel tilbake som normalt til høsten?

Grunnet pandemien er det stor usikkerhet knyttet til store arrangementer og folkesamlinger også på litt lengere sikt. Av hensyn til forutsigbarhet for våre samarbeidspartnere, funksjonærer, deltakere, og for å begrense risikoen for SkiLøpets fremtid, har vi etter en helhetlig vurdering besluttet at SkiLøpet 2020 avlyses. 

Har du spørsmål omkring dette ta kontakt med oss på e-post: post@skilopet.no.

Vi vil oppdatere informasjon om SkiLøpernes løpefestival i tiden som kommer på hjemmesidene og i våre kanaler i sosiale medier. 

Velkommen til trening, løpeglede og mestring – velkommen til SkiLøpernes løpefestival 2020

SkiLøperne er løpegruppa som arrangerer SkiLøpet og nå SkiLøpernes løpefestival. Gruppa løper sammen en gang i uken. Gruppa er åpen og gratis for alle som vil være med. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. 


Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×