05.05.2017

Samarbeid for et sprekere Follo

Med den nyetablerte FolloTrippelen ønsker mosjonsløpene i Follo, SkiLøpet, Blomstermila og Norwegian Outlet Løpet å aktivisere innbyggerne i Follo gjennom hele året.

- Siden alliansen er helt fersk, har vi blitt enige om å starte i det små, med mål om å videreutvikle samarbeid på sikt, sier prosjektleder av NO-Løpet Christin Lillegrend. 

I dag går samarbeidet ut på at alle løpene markedsfører hverandre og er tilstede på de ulike løpsdagene. I tillegg vil de som deltar på alle tre løpene gjennom året få en egen FolloTrippel-trøye.  

– Som siste løp i serien kommer vi også til å gjøre litt stas på sammenlagtvinner av alle tre løpene. En liten overraskelse, smiler Janicke Bråthe, løpssjef og styreleder for løpegruppen SkiLøperne som arrangerer SkiLøpet.

Partnerskap

- Blomstermila er det løpet som har eksistert lengst i alliansen og er godt etablert i området. Likevel synes vi det er viktig å se på samarbeidsformer som kan være med på å utvide aktivitetstilbudet i regionen vår, sier Arild Haugene som jobber med Blomstermila. Alle løpene har hele Follo som målgruppe, og med løp i Drøbak, Vestby og Ski blir det god spredning i.

-  FolloTrippelen omfatter nå et vårløp, et sommerløp og et høstløp, så det gir god motivasjon for å holde seg i aktivitet hele året, kommenterer Janicke Bråthe. Hun er en rutinert løper og synes det er spennende med et samarbeid som kan bidra til at flere får øynene opp for hvor godt det er, både fysisk og psykisk, å ta på seg joggesko og komme seg ut.           

Det er viktig for alle partene at det er en felles strategi for samarbeidet, og verdiene til de ulike løpene har det samme budskapet: å skape større aktivitet blant Follos innbyggere. Rammen rundt alle løpene er å lage en hyggelig familiedag med fokus på gode løpsopplevelser for store og små. Første løp ut er NO-Løpet som går av stabelen søndag 7. mai. Deretter følger Blomstermila den 17. juni. FolloTrippelen oppsummeres og avsluttes på SkiLøpet lørdag 2. september.

Alt man behøver å gjøre for å delta i FolloTrippelen er å delta på fem eller ti kilometers-distansene i de tre løpene og sende en e-post til post@skilopet.no om at de fullfører trippelen med sin deltakelse i SkiLøpet.

- Regionen har så mye å by på av fine opplevelser, og vi har tro på ved å ha en serie av mosjonsløp med ulik løpsprofil - fra terreng til sjø til by - så vil det være en fin blanding for veldig mange, avslutter prosjektleder av NO-Løpet, som gleder seg til første løpsstart allerede førstkommende søndag.

Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×