20.08.2021

Q&A SkiLøpets løpefestival 2021

SkiLøpernes løpefestival 28. august til 4. september. Basert på gode tilbakemeldinger har vi lagt opp løpene ganske likt som i fjor, men nytt av året er en løype for MiniSkiLøpere. Under har vi samlet den viktigste informasjonen i et Q&A.

Jeg vil delta. Hvor melder jeg meg på?
I år er det ingen påmelding. De som vil kan registrere at de benytter Strava-segmentet, og for de uten Strava kan innsatsen dokumenteres ved å legge inn et bilde på vår Facebook-side, og skrive «Jeg har fullført SkiLøpernes løpefestival 2021». Strava-brukere oppfordres også til å legge ut et bilde på siden.

Blir det løp for barna i år?
Barneløpene er en stor del av SkiLøpet, og for å øke tilbudet til de yngste deltakerne lager SkiLøperne i år en løype for de aller minste. Løypen er i sin helhet lagt til Waldermarhøy-parken, og traseen er på ca. 500 meter. Har du barn som syntes dette er i korteste laget, anbefaler vi å ta flere runder. På denne måten kan du tilpasse distansen. Målgang er lagt til lekeplassen, og her passer det ypperlig å å feire bragden med medbrakt niste og tid til lek. Løypen kan løpes når det måtte passe hele uken.
Lørdag 4. september vil Joggy være til stede i parken mellom 13:00 og 15.00. Den glade hestemaskotten vil heie på de som deltar, og deler ut medaljer til de som kommer.
Vi har forhåndsbestilt 300 medaljer, og de første som deltar får denne. Skulle det være at det er enda flere deltakere, vil vi etterbestille dette. Som med de andre løpene i årets arrangement vil heller ikke denne kreve noen form for påmelding og er selvsagt også kostnadsfri.

Hvordan finner jeg Strava-segmentet?
Strava-segmentene vil bli gjort tilgjengelig på våre hjemmesider og på vår Facebook-side fredag 27. august.

Hva om jeg allerede har meldt meg på til SkiLøpet i år?
De som allerede er påmeldt SkiLøpet 2021 får automatisk flyttet påmeldingen til neste år. Dersom man ønsker å bli refundert (minus adm. gebyr), kan man sende en e-post til SkiLøpet.

Er det en aldersgrense for å delta?
Nei, det er ingen aldersgrense for deltakelse. Alle som vil kan løpe når de ønsker i den gitte perioden. Alle løper på eget ansvar og er ansvarlig for egen sikkerhet.

Er det noen offisiell tidtaking?

Nei, årets utgave er ikke et offisielt løp og det er ingen offisiell tidtaking. De som ønsker det kan allikevel logge løpeturen via app’en Strava.

Kan jeg vinne noe?

Hver kveld fra 28. august til 4. september trekker vi en tilfeldige vinner av et gavekort fra LøpLabbet eller Plexus-klinikken. Vinnerne trekkes blant alle som er registrert på Strava, eller som har lastet opp et bilde på vår Facebookside med teksten «Jeg har fullført SkiLøpernes løpefestival 2021». Vi legger også til rette for en uhøytidelig premiering av de som logger tidene sine i Strava-segmentene, eller oppgir tiden i innlegget på Facebook. Det blir gavekort til vinner av dame- og herreklassene i 5k og 10k.

Hvor bestiller jeg deltakermedalje?
Alle som deltar i 5k og 10k kan bestille medalje. Dette gjøres ved å Vippse 80 kroner til SkiLøperne på nummer 8623 innen 5. september. Din Vipps=bestilling. Vi gir beskjed når medaljen er ankommet og kan hentes på LøpLappet på Ski Storsenter.
Alle barna som deltar får en skinnende gullmedalje til odel og eie. Denne er sponset av Askim&Spydeberg Sparebank og er gratis for barna.

Askim & Spydeberg SPAREBANK


Når kan jeg løpe med guide?
På lørdag og søndag står løpeguidene klare til å starte 10:00, mens starten på hverdager går klokken 19:00. Løpeguidene vil stå ved start av løypen som er der gangfeltet starter langs Skeider/Kiwibygget i Nordbyveien. Både starten og løyper vil bli merket godt. Vi vil publisere bilder av startområdet på vår side på Facebook.

Blir det noen premieutdeling?
Per i dag har arrangørene en drøm om å kunne gjøre noe litt ekstraordinært lørdag 4. september. Dette vil bli informert om på et senere tidspunkt.
Det som er sikkert – er at Joggy vil være i Waldemarhøyparken mellom 13:00-15:00 lørdag 4. september for å heie på de av barna som den dagen løper.

Hvorfor må dere endre løpet i år - samfunnet er vel tilbake som normalt til høsten?
Grunnet pandemien er det stor usikkerhet knyttet til store arrangementer og folkesamlinger også på litt lengere sikt. Av hensyn til forutsigbarhet for våre samarbeidspartnere, funksjonærer, deltakere, og for å begrense risikoen for SkiLøpets fremtid, har vi etter en helhetlig vurdering besluttet at SkiLøpet 2021 avlyses.

Har du spørsmål omkring dette ta kontakt med oss på e-post: post@skilopet.no, eller ta kontakt via vår side på Facebook.

Velkommen til trening, løpeglede og mestring – velkommen til SkiLøpernes løpefestival 2021

Løpegruppen SkiLøperne er organisert som en frivillig gruppe og er non-profit.


Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×