19.07.2019

Nå målet - følg en fartsholder!

SkiLøpet har fartsholdere på både 5K og 10K, og flere av dem er erfarne travere som har vært med en rekke år. De vet hva som skal til for å lose løpere med tidsmål inn til rett tid. En av dem er Andreas Gossner som siden sist har blitt profesjonell løpsinstruktør.

Tenk deg at du kjemper deg opp til toppen av Idrettsveien. Herfra er det utfor og flatt, så nå kan slitne ben "bare" rulle ned og frem mot rådhusplassen. Et kjapt blikk på klokka viser at det kommer til å gå; du kommer til å løpe gjennom målportalen i tide. Musikk og stemning langs løypa driver deg frem, og plutselig er du der! Endelig kan du hvile. Hendene på knærne. Pusten går. Du sjekker klokka for sikkerhets skyld.... Ja, ja, jaaa! Stolt, rørt og veldig sliten strekker du armene i været og jubler. DER satt den!

Det er en herlig følelse når man når mål, og SkiLøpet ønsker at flest mulig skal få den følelsen. Et bidrag som kan være til god hjelp er fartsholderne. Disse flaggbærende løperne som så gjerne loser deg gjennom løpet i jevnt tempo. En av de vanligste feilene løpere begår er å gå ut for hardt. Følger du en fartsholder får du proff hjelp, for eksempel fra Andreas, til å unngå nettopp det. 


Andreas Gossner – en av initiativtakerne til nystartede løpetrening.no - har bidratt som fartsholder for SkiLøpet flere ganger. Han synes det er fantastisk tilfredsstillende å se andre lykke. Faktisk i den grad at han har gjort det til sitt virke.

Det er fantastisk tilfredsstillende å hjelpe andre til å lykkes med sine løpsmål! Andreas Gossner

I løpetrening.no tilbyr han treningsprogram for 5 km, 10 km, halvmaraton og maraton. Man velger ønsket distanse kombinert med egen målsetting for distansen, og får et treningsprogram på 12-20 uker avhengig av distansen. Hver økt er utførlig beskrevet, og man kan når som helst benytte seg av PT-oppfølging og få svar på det man lurer på. 

Hvilken tid sikter du mot?

Det er liten tvil om at Andreas har kunnskapen som trengs for å hjelpe løpere i mål i SkiLøpet. Det gjelder også de øvrige fartsholderne vi har med oss i år. På 10K kan du få hjelp til å komme i mål på under henholdsvis 60, 55, 50, 45 og 40 minutter. På 5K kan du følge flaggene på 25 og 30 minutter.  

Ingenting å nøle med: meld deg på i dag, finn et treningsprogram og følg en fartsholder den 7. september! 

Vi sees! 😃

Våre sponsorer

Manpower Ski

Med 50 års erfaring og mange hundre medarbeidere ute i oppdrag hver dag, er Manpower vikar- og bemanningsbyrået i Ski med lengst og mest lokalkunnskap. Vi er veldig glade for at Manpower Ski har valg å bli med som hovedsponsor for SkiLøpet!

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank er en selvstendig lokal sparebank. To lokale sparebanker i over 150 år, slo seg sammen til Askim & Spydeberg Sparebank i april 2015. Vi legger stor vekt på å opprettholde vår selvstendighet, tilknytning til lokalsamfunnet, rask saksbehandling og god personlig service. Det handler om å gjøre store drømmer til virkelighet og om å bidra til å skape et levende, blomstrende lokalsamfunn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014 og fortsetter støtten også i 2017.

Besøk nettside

×

Café Sjarm

Café Sjarm er en litt bortgjemt liten perle i gågata. Spesialiteten er høye, danskinspirerte smørbrød og nystekte kanelsnurrer. All mat lages fra bunnen av og tilberedes med omtanke og hjerte. Cafe Sjarm er også et mikrobryggeri, og kan servere eget brygget øl til maten.

Besøk nettside

×

Plexusklinikken

Vi er glade for å ha med Plexusklinikken som ny sponsor i 2019. Plexusklinikken tilbyr de fleste behandlingstilbud under ett tak og får dermed maksimalt utbytte av det tverrfaglige miljøet både for pasient og terapeut. Plexusklinikkens terapeuter behandler kun en klient om gangen. - Fokus er på deg!

Besøk nettside

×

Frutomagi

Frutomagi leverer fruktkurver som deles ut til vinnerne av 5K og 10K.

Besøk nettside

×

Lucky Bowl Ski

På Lucky Bowl kan du kombinere besøk på New York style restaurant, for eksempel med spesialiteten homemade burger med ulike toppinger, med et par runder bowling. Vi er glade for å ha Lucky Bowl Ski med som sponsor for SkiLøpet 2019.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

L'Occitane

L'Occitane har produsert kvalitetsprodukter til kropp og ansikt samt dufter laget på naturlige ingredienser i over 30 år. Fra L'Occitane på Ski storsenter får vi gaveeske som loddes ut til heldige deltakere.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×