01.03.2023

I 2023 feirer SkiLøpet 10 år

Jubileumsløpet har som tidligere 10k, 5k og MiniSkiLøpene for de yngre deltakerne. Med gaveposer, medaljer, t-shirts, maskotten Joggy, liv på torget og i løypene med lokale musikanter, er rammene lagt for en ny sportslig folkefest i Ski. I helgen åpnet påmelding.

SkiLøpet er for mange blitt en tradisjon
–I år feirer vi 10-årsjubileum og ser frem til å samle over tusen store og små løpere igjen. For mange er SkiLøpet blitt en tradisjon og i år vil nok disse også ha med seg den gjeve jubileumsmedaljen, sier Løpsleder Espen Gustavsen.

SkiLøpet arrangeres den første lørdagen i september og i år faller det til 2. september. Som tidligere er distansene 10k, 5k samt to ulike distanser for de yngre deltakerne. MiniSkiLøpet er en artig runde rundt Rådhuset for de aller minste og MiniSkiLøpet 2k en runde som blant annet går rundt Waldemarhøyparken for de litt større barna. Til alle deltakere, store og små, er det mulighet for flotte medaljer og deltaker t-shirts.

Påmelding og startnummer
For alle løpene gjøres påmelding elektronisk via EQ-Timing. SkiLøpet har et fast antall plasser for hvert løp, og det er ikke uvanlig at en eller flere av distansene blir fulltegnet før løpsdagen. Det er altså ingen grunn til å vente med å melde seg på.

Alle som melder seg på MiniSkiLøpene får deltakertrøye og flott medalje ved målgang. Alle som løper 5k og 10k får medalje, men kun de som er påmeldt innen 1. august i 5k og 10k får den tekniske løpetrøyen. 5k og 10k løper med chip på startnummert for tidtakning.

Startnummer MiniSkiLøpet2K

Begrenset antall startplasser
I SkiLøpet er det et begrenset antall startplasser og enkelte løp blir utsolgt før løpsdagen. Dette gjelder spesielt MiniSkiLøpene. De som planlegger å delta bør derfor ikke vente med påmeldingen.

Et løp av løpere for løpere
Det er SkiLøperne som er arrangør av SkiLøpet. Løpegruppen er registrert som en frivillig gruppe og drives av løpeentusiaster. Løpet er non profit.

–Jeg gleder meg til nok en gang å klargjøre løypetraseen for løperne, sier Stig Lima som er løypesjef, og legger til at det dog alltid er et spenningsmoment med hensyn til graving i Ski sentrum.

Løypesjef, Stig Lima

I over 15 år har SkiLøperne bidratt til treningsglede og vært et samlingspunkt for de løpeglade i Follo. –Vi drives av SkiLøpernes verdier som er løpeglede, trening og fellesskap. I over 15 år har SkiLøperne tilbudt et gratis treningstilbud utendørs til alle som vil være med, og i år fyller løpet vårt, SkiLøpet 10 år, sier Espen Gustavsen, løpssjef for Skiløpet.

SkiLøperne gruppebilde på broen i Ski

Sterkt lokalt engasjement
–I 2023 er nok en gang Askim & Spydeberg Sparebank, USBL, KC Follo og Plexusklinikken med på laget. Vi er takknemlige for det lokale engasjementet, sier sponsoransvarlig, Mette Synnerstrøm. Sponsorene er tilstede på løpsdagen med stands på torget, og er med det med på å skape den gode stemningen SkiLøpet rykte på seg på å ha. De flotte tekniske løpetrøyene leveres selvsagt av KC Follo.

Askim&Spydeberg Sparebank er på plass og serverer vafler og saft.

Follos sprekeste bedrift og lag
Den bedriften og den klubben som stiller med flest deltakere i SkiLøpet 5K/SkiLøpet 10K samlet blir utropt til "Follos sprekeste bedrift" og "Follos sprekeste klubb", og mottar en hyggelig premie for bragden.

Tidligere vinnere av den gjeve pokalen for sprekeste bedrift er STIL, Lilleborg, Dachser, Maik AS, og Villenga barnehage. Sistnevnte har mange gode løpere som stiller i både 5k og 10k og har tatt pokalen hjem de tre siste årene. Hvem tar hjem pokalen i jubileumsåret?

Villenga barnehage har vunnet Beste bedrift 3 år på rad.

Påmeldingen har åpnet! Velkommen til 10-årsjubileum og løpsfest i Ski 2. september 2023

Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×