SkiLøpet 10K

SkiLøpet 10K er arangementets hovedløp. Løypa går på både asfalt og skogsvei - en fin runde som viser litt av det Ski og Follo har å by på. Sett SkiLøpet 10K som ditt løpsmål og meld deg på i dag.

Så langt det lar seg gjøre holdes løypa for SkiLøpet 10K lik som tidligere år. Starten går i 2023 fra plassen utenfor nye Ski stasjon, foran KIWI og Skeidarbygget, og man kommer i mål ved inngangen til torget i Ski sentrum.

Her ser du løypa på Strava (link)

Løypekart

SkiLøpet løype 10k
Her var det go’stemning, og dette er et av de beste løpsarrangementene jeg har deltatt på. Vinner på herresiden, Håkon Brox, til Østlandets Blad

Løypa går hovedsakelig på asfalt gjennom boligstrøk og sentrumsområder, men med innslag av fin og bred sti i et skogparti. Løypa er verken veldig kupert eller flat, men det går litt mer ned enn det går opp.

Det er tidtaking med chip.

Løyperekorder

Gjeldende løyperekord for herrer ble satt av Håkon Brox i SkiLøpets debutår, 2012. Tjalve-løperen fullførte på 31:46. I 2014 ble SkiLøpets 10K-løype lagt om, og i gjeldende løype er det Andreas Myhre Sjurseth fra SK Vidar som har løyperekorden. Han fullførte SkiLøpet 10K på 31:47 i 2015.

I 2013 satt Annie Bersagel fra Tjalve løyperekorden for kvinner i den opprinnelige SkiLøpet 10K-løypa med tiden 35:05. Etter løypeomleggingen er det Ida Bergsløkken fra SK Vidar som har løpt raskest, med tiden 36:13 i 2015.

Startnummer

Startnummeret hentes hos Löplabbet på Ski Storsenter i løpet av de siste dagene før løpet eller i sektretariatet på løpsdagen. (se siden "Kjekt å vite"). For å være sikret årets flotte tekniske løpetrøye må du melde deg på før 1. august.

Premier

Etter løpene blir det premieutdeling. I SkiLøpet 10K premieres beste kvinne og beste mann, samt alle klassevinnere. Se siden "Kjekt å vite" for mer informasjon om premieringen.

Det trekkes også premier på startnummer og dette gjøres fra scenen.

NB! Vinnerene må være til stede, premier ettersendes ikke.

Sikkerhet og Ansvar

SkiLøpet er et mosjonsløpsarrangement i områder med noe trafikk. Vi har løypevakter som bidrar til sikkerheten, men det understrekes at alle løpere selv har fullt ansvar for egen sikkerhet i forbindelse med deltakelse i SkiLøpet. Sanitetspersonell er på plass i sentrum. Vi har tilgang til hjertestartere i sentrum. I sekretariatet på rådhusplassen vet de hvor nærmeste apparat er.

Informasjon om løpet

DatoLørdag 2. september 2023
Klokkeslett15:00
StedSki sentrum, på vestsiden av jernbanebroen
Pris385 kr (+ adm gebyr 15 kr) Etteranmelding på løpsdagen koster 500 kr.Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×