MiniSkiLøpet 2K

MiniSkiLøpet 2K er et litt lenger barneløp enn MiniSkiLøpet (ca 1,5 km) og passer for de litt større og/eller mer løpeglade barna. Start og mål er i sentrum, så det er gode muligheter for å heie løperne frem til målstreken og velfortjente medaljer.

Løype

MiniSkiLøpet 2K-løypa starter i gågata. Løypevakter med refleksvester sørger for at alle finner frem, men for den som er nysgjerrig på løypa er den beskrevet her:

Starten går først noen meter vestover på gågata/Idrettsveien, før løypa svinger til høyre og opp forbi rådhuset og over Kirkeveien der løypevakter/politi sørger for trygg kryssing. På nordsiden av Kirkeveien tar løperne til venstre og deretter til høyre inn på Waldemarhøyveien før jernbanebroen. På toppen rundes Waldemarhøy og man fortsetter ned på den andre siden, forbi Vestråt barnehage og tilbake til samme kryssing av Kirkeveien som tidligere. Tilbake på rådhus-siden svinger løypa til venstre og følger Rådhusveien til Skolebakken. Så kan tempoet økes ned den nedre delen av Skolebakken før man tar inn på oppløpet i Idrettsveien/gågata og løper gjennom SkiLøpets staselige målportal hvor alle får SkiLøpet 2Ks fine medalje hengt rundt halsen - og noe leskende å drikke.


Startnummer

Startnummeret hentes hos Löplabbet på Ski Storsenter i løpet av de siste dagene før løpet eller i sekretariatet på løpsdagen (se siden "Kjekt å vite").


Premier

Etter løpene er det dags for premieutdeling. Startnummeret er den enkelte deltakers lodd, så alle MiniSkiLøpere (begge løp) har mulighet til å vinne supre premier.

NB! Vinnerene må være til stede, premier ettersendes ikke.

Tryllekunstner Fredrik Moe kommer på besøk

I år (2023) kommer tryllekunstner Fredrik Moe til SkiLøpet. Han vil vise frem trylletriks som en del av premieseremonien for MiniSkiLøpene.


Informasjon om løpet

DatoLørdag 2. september 2023
Klokkeslett13:40
StedSki sentrum, torget
Pris135 kr (+ 15 kr admin gebyr)
Etteranmelding på løpsdagen koster 100 kr. mer.
Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Don Pablos Pizza

Pizzarestauranten som startet i 1977 serverer ekte, håndlaget pizza fra eget bakeri på Ski. Oppskriftene er deres egne og i deres lille bakeri bakes pizzabunner daglig til kunder i Ski, Askim og omegn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Sørby Utleie

Vi er et kjedeuavhengigfirma for utleie av maskinermed fokus på miljø, kvalitetog service.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×