Arrangør - Skiløperne

SkiLøpet ble arrangert for første gang høsten 2012. Det er løpegruppa SkiLøperne som står bak arrangementet.

SkiLøperne ble startet mars 2010 som en uformell og uforpliktende løpegruppe. Siden den spede begynnelse har gruppa vokst jevnt og trutt og har i dag nesten 700 løpere og joggere med ulike ambisjoner, men felles løpeglede. Det er nettopp denne løpegleden som har ført til at SkiLøperne begynte å arrangere den årlige løpsfesten i Ski. I forbindelse med etableringen av SkiLøpet ble løpegruppa registrert som en frivillig forening i 2012. Løpsarrangementet er non-profit.

Trening, løpeglede og fellesskap er SkiLøpernes grunnverdier.

Et løp for løpere av løpere Stig Lima, SkiLøpernes styreleder

SkiLøpernes styre består av Stig Lima, Mette Synnerström, Eline Skari, Elisabeth Thorsvik og Espen Gustavsen.Apropos frivillig... Vil du hjelpe til?

På løpsdagen er mellom 80 og 100 personer i sving for at arrangementet skal bli den løpsfesten som vi ønsker. Oppgavene er mange:

SkiLøpet er drevet av frivillige, og vi er helt avhengig av mange frivillige til å dekke alle oppgaver på løpsdagen. Erfaringen er at de som bidrar synes det er veldig gøy. Belønning for innsatsen er SkiLøpets crew-trøye, og refleksvest i tillegg for løypevaktene. På kvelden er alle frivillige invitert på hyggelig etterløpstreff.

Har du lyst til å hjelpe til? Ta kontakt med oss på post@skilopet.no.


Tren med SkiLøperne

SkiLøperne treffes fast hver tirsdag klokken 19:00. Treningen gjennomføres i tre tempogrupper for å favne flest mulig. I tillegg organiseres det av og til løpeturer andre dager og felles transport til løp hvor mange SkiLøpere deltar. Som medlem i gruppen SkiLøperne på facebook får du invitasjon til treningsøkter og aktiviteter.

Medlemsskap i SkiLøperne er helt uforpliktende og gratis, og miljøet er inkluderende og inspirerende. Det er bare å møte opp og bli med.


SKILØPERNE | c/o Stig Lima, Drømtorpjordet 15, 1400 Ski | Telefon: 484 01 963 | post@skiloperne.no
Org.nr: 998 321 700 | Kontonr: 1100 42 95945

Våre sponsorer

Plexusklinikken

Plexusklinikken er en tverrfaglig klinikk. De tilbyr fysioterapi, naprapati, osteopati og coaching. Klinikken har også personlige trenere og en egen gym.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Som en solid lokalbank med røtter tilbake til 1859, skaper vi enda mer lokal kompetanse og lokale relasjoner. Vi handler lokalt, legger verdiskapningen igjen i lokalsamfunnet og skaper lokale arbeidsplasser. Et levende og aktivt lokalsamfunn betyr mye for oss i Askim & Spydeberg Sparebank.

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014, og vi er glade for at de fortsetter å støtte opp om SkiLøpet og fremme aktivitet i Ski.

Besøk nettside

×

Plexusklinikken

Vi er glade for å ha med Plexusklinikken som ny sponsor i 2019. Plexusklinikken tilbyr de fleste behandlingstilbud under ett tak og får dermed maksimalt utbytte av det tverrfaglige miljøet både for pasient og terapeut. Plexusklinikkens terapeuter behandler kun en klient om gangen. - Fokus er på deg!

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Family Sports Club Ski

Family Sports Club, som tidligere het Stamina, tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Family Sports Club (Stamina Trening Ski) har vært med og støttet SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

L'Occitane

L'Occitane har produsert kvalitetsprodukter til kropp og ansikt samt dufter laget på naturlige ingredienser i over 30 år. Fra L'Occitane på Ski storsenter får vi gaveeske som loddes ut til heldige deltakere.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×