Kjekt å vite

SkiLøpet 2018 arrangeres i Ski sentrum lørdag 1. september. Her finner du informasjon om arrangementet.

Påmelding

Forhåndspåmeldingen er åpen til og med fredag 31. august. Alle forhåndspåmeldte får en gavepose og årets tekniske t-skjorte sammen med startnummeret. 

For etteranmelding på løpsdagen benyttes den ordinære påmeldingsløsningen på nett, men etteranmeldte løpere må hente startnummeret i SkiLøpets sekretariat på Rådhusplassen fra kl 11:00. 

Kjøpte startplasser refunderes ikke. Endring av navn eller distanse kan gjøres frem til søndag 12. august. Ta i så fall kontakt med oss på post@skiloperne.no. Etter den 12. august gjøres det ingen endringer.


Henting av nummerlapper

Nummerlapper og velfylte gaveposer til alle løp hentes ut på Löplabbet på Ski Storsenter fra og med torsdag 30. august kl 12:00.

Etteranmeldte, alle som melder seg på på løpsdagen, må hente sitt startnummer i SkiLøpets sekretariat på Rådhusplassen fra kl 11:00. 


Løypedistanser

Både SkiLøpet 10K og SkiLøpet 5K er kontrollmålt av Kondis - Norsk Organisasjon for Kondisjonsidrett.

Program for SkiLøpet 2018

KlProgram
13:00SkiLøpet 2018 åpner
13:10Oppvarming for MiniSkiLøperne
13:20Start MiniSkiLøpet
13:40Start MiniSkiLøpet 2K
14:00Premieutdeling for MiniSkiLøperne
14:30Opppvarming SkiLøpene
15:00Start SkiLøpet 10K
15:10Start SkiLøpet 5K
16:30Premieutdeling SkiLøpene

Tidtaking

SkiLøpet benytter i 2018 EQ Timing for tidtaking. Chipen som er festet til baksiden av startnummeret sørger for at tidspunkt for passering av både startmatte og målmatte registreres, slik at vi får både nettotid (tiden fra passering av startmatte til passering av målmatte) og bruttotid (tid fra startskudd til passering av målmatte). For rangering innen kjønn benyttes bruttotid for å sikre at første person i mål er vinneren. Innen aldersklasssene benyttes nettotiden slik at den som har beste (netto)tid vinner sin klasse.


Premiering

De tre beste kvinner og de tre beste menn (først i mål/bruttotid) i SkiLøpet 10K og klassevinnerne på nettotid får premie*.

De tre beste kvinner og de tre beste menn (først i mål/bruttotid) i SkiLøpet 5K og klassevinnere på nettotid får premie*.

I tillegg trekkes det flotte premier på startnummerne til alle som deltar. Noen blir trukket fra scenen, andre er trukket på forhånd. Det er slått opp informasjon om forhåndstrukne premier ved sekretariatet på rådhusplassen. Der utleveres også premien mot fremvisning av startnummeret.

Merk: Premier ettersendes ikke.

* Det blir ikke delt ut klassepremie til totalvinnerne.


Resultater og aldersklasser

Resultater slås opp fortløpende ved sekretariatet og publiseres på www.eqtiming.no etter løpets slutt.

SkiLøpet følger Kondis' anbefaling til klasseinndeling:

7-10 år (Rangeres ikke på tid. Listen sorteres alfabetisk)
11 år
12 år
13 år
14 - 15 år
16 - 17 år
18 - 19 år
20 - 22 år
23 - 39 år
40 - 44 år
Deretter 5-årsklasser så lenge det er deltakere i aldersgruppen.


Ta toget til SkiLøpet

Selv om dobbeltsporet fortsatt er et stykke frem i tid er Ski kun en rask togtur fra blant annet Oslo og Moss. Det går flere tog i timen, alternativt buss for tog.


Parkering

Dersom bilen blir med til Ski finnes det godt med parkering på vestsiden av togstasjonen. Parkeringen er avgiftsbelagt.


Sikkerhet

Mannskap fra Røde Kors er til stede. Hjertestarter finnes både der og hos flere av våre samarbeidspartnere i sentrum.

SkiLøpet er et mosjonsløpsarrangement som går i områder med noe trafikk. Vi har løypevakter som bidrar til sikkerheten, men det understrekes at alle løpere selv har fullt ansvar for egen sikkerhet i forbindelse med deltakelse i SkiLøpet.


Barnepass

Under SkiLøpet 10K og SkiLøpet 5K, fra 14:15 - 16:30, tilbys barnepass i uteområdene til en barnehage nær start-/målområdet. Barna må være minst tre år. Foresatt må være tilgjengelig på telefon. Ta kontakt (post@skilopet.no) for mer informasjon og påmelding (navn, alder, kontaktperson og telefonnummer).

Forbehold: Minimum fire barn må være meldt inn innen fredag 1. september for at det blir organisert barnepass.


Bagasjeoppbevaring

Poser, bager og sekker kan plasseres i SkiLøpets bemannede bagasjeoppbevaring (merket plass i start- og målområdet under løpet. Oppbevaring på eget ansvar.


Toaletter

Det blir tilgang til toaletter hos samarbeids-partnere i startområdet. Informasjon om dette ligger i startnummer-/gaveposene.

Våre sponsorer

Dachser Norway AS

DACHSER er en av Europas ledende logistikktilbydere og har som mål å skape verdens mest intelligente kombinasjon og integrasjon av nettverkstjenester for logistikk. Vi er veldig glade for at Dachser Norway AS på Vinterbro er med og støtter SkiLøpet 2017!

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Stamina Trening Ski

Stamina tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Stamina Trening Ski har vært med som partner til SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle ble etablert i 1989 som et tverrfaglig tilbud til alle med plager i muskel- og leddsystemet. Bedriften har siden starten vokst og er i dag en kjede på 16 klinikker med over 200 terapeuter og ansatte fordelt på de store byene i Norge.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank er en selvstendig lokal sparebank. To lokale sparebanker i over 150 år, slo seg sammen til Askim & Spydeberg Sparebank i april 2015. Vi legger stor vekt på å opprettholde vår selvstendighet, tilknytning til lokalsamfunnet, rask saksbehandling og god personlig service. Det handler om å gjøre store drømmer til virkelighet og om å bidra til å skape et levende, blomstrende lokalsamfunn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014 og fortsetter støtten også i 2017.

Besøk nettside

×

Rock 'n' Roll Catering

Rock 'n' Roll Catering drives av Janne og Tommy, et ekte kokke par, med tilsammen over 30 års fartstid i bransjen. Janne har de siste 10 årene vært souschef ved bankettkjøkkenet til Grand Hotel i Oslo mens Tommy de siste årene har vært medeier og kjøkkensjef ved Odonata på Fornebu. I jubileumsåret leverer Rock 'n' Roll Catering frisk frukt ved målgang i MiniSkiLøpene. Litt ny energi kommer godt med for slitne, unge løpere.

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Kjeller'n Fritidssenter

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Sikt Reklame

SIKT Reklame har levert reklameløsninger med skreddersøm siden 2005, og er et moderne reklamebyrå som tar trender alvorlig uten å hoppe på alle, og vi vet at god design oppstår i samspillet med våre kunder. Da SkiLøpet måtte bytte ut sine nettsider fordi løsningen de gamle lå på skulle legges ned, var det med særdeles god hjelp av SIKT Reklame at SkiLøpets nettsider ble så proffe og moderne.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×