07.08.2017

Vi kaller det høstens vakreste løpetur :-)

Ski IL håndball har i flere år deltatt i SkiLøpet. Enkelte lag har gjort det til en årlig event å delta.

-Vi har en del sosiale happenings med laget. Da vi deltok i SkiLøpet første gang var dette en ny utfordring for de fleste av jentene. Vi ønsket å vise at alle klarer å løpe 5 kilometer. SkiLøpet er lokalt for oss, og har en fantastisk ramme for løpere og tilskuere. Vi ønsket at jentene skulle få oppleve at løping er Gøy :-), sier Runa, som er sosialt ansvarlig for Ski Håndball J13.

- Som lagsmiljø opplever vi at jentene støtter og oppmuntrer hverandre. Første året var målet å fullføre uten å tenke på tid. Jentene løper i sitt eget tempo. De som kommer til mål venter og heier på resten. Jentene starter som ett lag og avslutter som ett lag. En opplevelse de tar med seg videre. De kan snakke om noe som alle har vært med på. I tillegg opplever hver og en mestringsfølelse når de har fullført distansen.

Å motivere et helt lag til å delta er ikke bare enkelt. I Ski, sier Runa at de forteller jentene at ”de stiller med laget - alene, men sammen”. - Det er sunt å kjenne spenning og være nervøse før start, alle føler det i større eller mindre grad. Dette er en folkefest med løpere i alle aldre, fra de minste som løper til de beste på 10k. Det er en morsom konkurranse hvor de lærer å disponere kreftene sine. Husk hvor gøy det har vært tidligere år, og ikke minst den herlige følelsen det er å løpe over målstreken, strekke armene i været og JUBLE.

J13 har valgt seg distansen 5k, og når de står klare på startstreken 2. september er det tredje året de stiller mannsterke til 5k løpet. Til de som vurderer å delta har Runa en oppfordring: Meld dere på og kjenn på atmosfæren. Vi kaller det høstens vakreste løpetur! I tillegg får alle en velfylt goodie-bag.

I SkiLøpet gleder vi oss til å se laget løpe gjennom løypa i sine fine spillerdrakter og glade smil igjen. Kanskje får de konkurranse fra andre lag? Laget som stiller med flest deltakere i SkiLøpet reiser også hjem med en flott pokal for ”beste lag”.  Vi kårer vinneren under premieutdelingen.

Vil du melde på et lag har vi en forenklet prosedyre. Ta kontakt med oss på post@skilopet.no for mer informasjon om nettopp dette.

Vel møtt til løp og folkefest!

Våre sponsorer

Dachser Norway AS

DACHSER er en av Europas ledende logistikktilbydere og har som mål å skape verdens mest intelligente kombinasjon og integrasjon av nettverkstjenester for logistikk. Vi er veldig glade for at Dachser Norway AS på Vinterbro er med og støtter SkiLøpet 2017!

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Stamina Trening Ski

Stamina tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Stamina Trening Ski har vært med som partner til SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle ble etablert i 1989 som et tverrfaglig tilbud til alle med plager i muskel- og leddsystemet. Bedriften har siden starten vokst og er i dag en kjede på 16 klinikker med over 200 terapeuter og ansatte fordelt på de store byene i Norge.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank er en selvstendig lokal sparebank. To lokale sparebanker i over 150 år, slo seg sammen til Askim & Spydeberg Sparebank i april 2015. Vi legger stor vekt på å opprettholde vår selvstendighet, tilknytning til lokalsamfunnet, rask saksbehandling og god personlig service. Det handler om å gjøre store drømmer til virkelighet og om å bidra til å skape et levende, blomstrende lokalsamfunn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014 og fortsetter støtten også i 2017.

Besøk nettside

×

STIL Tekstilservice AS

Stil Tekstilservice har lang erfaring innen matter, logomatter, tekstilservice og mopper. Familiebedriften ble startet i 1949 og betjener i dag hele Østlandet. I 2012 var Stil Tekstilservice medium sponsor for SkiLøpet, i 2013 trappet de opp til å bli en av våre hovedsponsorer. Stil har to år på rad sikret seg den gjeve tittelen Follos Sprekeste Bedrift, som den bedriften med flest deltakere i SkiLøpet 5K og SkiLøpet 10K.

Besøk nettside

×

BDO

Også den spreke revisjons- og rådgivningsvirksomheten BDO fortsetter støtten av SkiLøpet. BDO leverer revisjonstjenester til både små og store bedrifter og omfatter de fleste bransjer over hele landet. BDO satser på idrett og arrangerer BDO-MILA i flere byer i mai og juni. En sosial og sporty ettermiddag hvor alle kan delta, gjerne også de som ikke trener til vanlig.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Follo Ren IKS

Follo Ren IKS er et interkommunalt selskap som sørger for innsamling, transport og forsvarlig behandling av avfall for deltakerkommunene. SkiLøpet er veldig takknemlige for støtten med søppeldunker slik at vi får ryddet opp og fjernet avfall etter løpet.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Rock 'n' Roll Catering

Rock 'n' Roll Catering drives av Janne og Tommy, et ekte kokke par, med tilsammen over 30 års fartstid i bransjen. Janne har de siste 10 årene vært souschef ved bankettkjøkkenet til Grand Hotel i Oslo mens Tommy de siste årene har vært medeier og kjøkkensjef ved Odonata på Fornebu. I jubileumsåret leverer Rock 'n' Roll Catering frisk frukt ved målgang i MiniSkiLøpene. Litt ny energi kommer godt med for slitne, unge løpere.

Besøk nettside

×

Colgate Palmolive Norge AS

Colgate Palmolive er markedslederen innen munnhygiene, personlig pleie, husholdningsrengjøring og vaskeproduker, og står bak kjente merkevarer som Colgate, Palmolive, Sanex, Hills, Softlan og Ajax. I jubileumsåret er vi glade for å kunne gi alle forhåndspåmeldte spennende og velduftende vareprøver fra Colgate Palmolive i gaveposene.

Besøk nettside

×

Sportsmanden

Sportsmanden.no er en nettavis med hovedfokus på kondisjonsidrett. Her er nyheter, reportasjer og bilder fra løping, langrenn, sykling og triathlon, fra ultra trail, motbakkeløp og maraton nasjonalt og internasjonalt, konkurranserapporter fra inn- og utland. Sportsmanden stiller med fotograf for SkiLøpets løpere i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

Perfect Escape - Moro sammen

Perfect Escape er Norges største "escape room"-leverandør og tilbyr fantastisk morsomme samarbeidsspill for deg og dine venner og/eller kollegaer. Du og dine venner «fanges» i et spesialbygget rom og må sammen løse rommets gåtefulle hemmeligheter for å komme ut. Til jubileumsutgaven av SkiLøpet i 2016 bidrar Perfect Escape med morsomme uttrekkspremier: To gavekort for opptil seks personer i Ski (verdi 1.500 kr) og to gavekort for inntil åtte personer som kan benyttes på Perfect Escapes nye avdeling på Oscarsborg (verdi 1.960 kr).

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Kjeller'n Fritidssenter

Besøk nettside

×

Follo Ur- og Brillesenter Synsam

På Follo Ur- og Brillesenter Synsam får du det meste i ur, briller, solbriller og klokker. Butikken er kjent for god service og kunnskap. Under SkiLøpet trekkes en vinner av gavekort fra butikken.

Besøk nettside

×

Squeezy

Squeezy Sports Nutrition er til stede i de fleste europeiske land og leverer avanserte produkter av høy kvalitet basert på det siste nye innen idrettsforskning – produktene er perfekt tilpasset kroppens behov. Squeezy har vært leverandør av energidrikk til SkiLøpet helt fra starten i 2012.

Besøk nettside

×

L'Occitane

L'Occitane har produsert kvalitetsprodukter til kropp og ansikt samt dufter laget på naturlige ingredienser i over 30 år. Fra L'Occitane på Ski storsenter får vi gaveeske som loddes ut til heldige deltakere.

Besøk nettside

×

Egmont Publishing AS

Egmont Publishing er Norges største utgiver av blader, magasiner, tegneserier og digitale tjenester til voksne, barn og unge. Egmont bidrar med hyggelig gave i posene som deltakerne i MiniSkiLøpet får når de henter startnummeret.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Sikt Reklame

SIKT Reklame har levert reklameløsninger med skreddersøm siden 2005, og er et moderne reklamebyrå som tar trender alvorlig uten å hoppe på alle, og vi vet at god design oppstår i samspillet med våre kunder. Da SkiLøpet måtte bytte ut sine nettsider fordi løsningen de gamle lå på skulle legges ned, var det med særdeles god hjelp av SIKT Reklame at SkiLøpets nettsider ble så proffe og moderne.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×