Nyheter

Femten fullførte Folloløpene 2018

05.09.2018

Folloløpene er et samarbeid mellom Vestbyløpet, Oppegårdmila, Blomstermila og SkiLøpet. Ved å delta i samtlige løp i et kalenderår får man en lekker samlemedalje.
Les innlegget

Premiere! Verdens første Pendlersprint

16.06.2018

I en typisk pendlerby trenger vi en pendlersprint - SkiLøpet innfører i år derfor Pendlersprinten.
Les innlegget

SkiLøpetvettregler for 5k og 10k

31.08.2017

De fleste har hørt om fjellvettreglene. Det er et knippe gode tips å ta med seg på tur til fjells, og i skog og mark. I SkiLøpet har vi også noen tips til våre deltakere. Vi kaller dem SkiLøpetvettreglene.
Les innlegget

Hvem blir Follos sprekeste bedrift i SkiLøpet 2017?

18.08.2017

Stil Tekstilservice har sikret seg tittelen «Follos sprekeste bedrift» i SkiLøpet to år på rad, men i fjor var det nykommeren Dachser som stakk av med seieren. Nå nærmer det seg SkiLøpet 2017 i rekordfart og kampen om den spreke tittelen og fine pokalen tilspisser seg.
Les innlegget

Med SkiLøpet som mål løper Daniel til innsamling for Redd Barna

15.08.2017

I hele vår og sommer har Daniel løpt. For hver kilometer han løper frem til SkiLøpet gir faren ham 5 kroner. Pengene han tjener på å løpe vil han gi til Redd Barna.
Les innlegget

Vi kaller det høstens vakreste løpetur :-)

07.08.2017

Ski IL håndball har i flere år deltatt i SkiLøpet. Enkelte lag har gjort det til en årlig event å delta.
Les innlegget

SkiLøpet – et lite verdensmesterskap

31.05.2017

Å konkurrere lokalt gir deltakelsen en ekstra dimensjon. Her treffer man på familie og kjente, både i og utenfor løypen. Håvard Solberg, fra Ås, som vant herrens 10 km i 2016, har gode minner fra løpet og deler også treningshemmelighetene. Imponerende må vi bare si!
Les innlegget

Test formen i Oppegårdmila på lørdag

31.05.2017

Klar for å teste formen? Lørdag 3. juni går et av SkiLøpets lokale "søsterløp", Oppegårdmila, av stabelen på Østre Greverud. Akkurat som i SkiLøpet finner du her distanser for alle: 500 m, 2 km, 5 km og 10 km. Ta med familie og eller venner for en hyggelig og aktiv lørdag formiddag sammen.
Les innlegget

Påmelding = Motivasjon

13.05.2017

Heidi Jensen fra Langhus bruker SkiLøpet som motivasjon til trening året rundt. Hun ønsker seg flere deltakere som tenker å løpe på over en time. Blir du med?
Les innlegget

Mestringsfølelse og lagånd – SkiLøpet med lagtrøya på!

26.04.2017

Flere idrettslag i Follo inkluderer SkiLøpet i den sosiale årsplanen. Lagånd og treningsglede går hånd i hånd når man sammen med laget stiller til start.
Les innlegget

Samarbeid for et sprekere Follo

05.05.2017

Med den nyetablerte FolloTrippelen ønsker mosjonsløpene i Follo, SkiLøpet, Blomstermila og Norwegian Outlet Løpet å aktivisere innbyggerne i Follo gjennom hele året.
Les innlegget

SkiLøpet – et løp for hele familien

10.04.2017

SkiLøpet har distanser tilpasset alle aldre. De aller yngste kan få følge av mor eller far i MiniSkiLøpet, de litt større løper MiniSkiLøpet 2k, og de enda litt større kan løpe 5k og 10k.
Les innlegget

Vil du være med å arrangere løp? Meld deg som crew!

28.03.2017

SkiLøpet er non-profit og arrangeres av løpegruppen SkiLøperne som er en frivillig organisasjon. På arrangementsdagen er vi nesten 100 mennesker i sving for å kunne utføre små og store oppgaver. Det er mye som skal klaffe for at alt skal gå som planlagt.
Les innlegget

SkiLøpet er kontrollmålt

20.03.2017

I SkiLøpet er det med litt stolthet vi sier at løpet vårt er kontrollmålt. Men hva betyr det egentlig for deg som løper at vi har kontrollmålt distansene, og hvordan kontrollmåler man?
Les innlegget

SkiLøpets 10k og topp tre 2012-2016

18.03.2017

SkiLøpet er et lokalt mosjonsløp med distanser i 10k, 5k, og to barneløp. Et løp der hele familien kan være med å løpe akkurat så raskt eller sakte som man vil, men noen kommer også til Ski og SkiLøpet med en drøm om å vinne det hele.
Les innlegget

Deltakerrekord og løpsfest

14.09.2016

SkiLøpets 5-års jubileum ble en fest. Takk til alle deltakere, sponsorer, frivillige, alle støttespillere, Ski kommune, ordfører Tuva Moflag - og publikum!
Les innlegget

2016 - SkiLøpet feirer jubileum!

29.01.2016

SkiLøpernes styre har vedtatt å arrangere også en femte utgave av SkiLøpet. Dermed blir det jubileumsløp den første lørdagen i september, datoen blir da 3. september 2016.
Les innlegget

Våre sponsorer

Manpower Ski

Med 50 års erfaring og mange hundre medarbeidere ute i oppdrag hver dag, er Manpower vikar- og bemanningsbyrået i Ski med lengst og mest lokalkunnskap. Vi er veldig glade for at Manpower Ski har valg å bli med som hovedsponsor for SkiLøpet!

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Ski Bygg AS

Ski Bygg er et av Nordens ledende byggevarehus, med lange tradisjoner for salg av byggevarer og trelast. Det hele startet i 1919 da Ski begynte å vokse etter at jernbanen kom til bygda. Ski Bygg har bidratt med gavekort som uttrekkspremier helt fra starten av SkiLøpet, og vi er veldig glade for at de nå i 2018 valgte å bli med som hovedsponsor.

Besøk nettside

×

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle ble etablert i 1989 som et tverrfaglig tilbud til alle med plager i muskel- og leddsystemet. Bedriften har siden starten vokst og er i dag en kjede på 16 klinikker med over 200 terapeuter og ansatte fordelt på de store byene i Norge.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank er en selvstendig lokal sparebank. To lokale sparebanker i over 150 år, slo seg sammen til Askim & Spydeberg Sparebank i april 2015. Vi legger stor vekt på å opprettholde vår selvstendighet, tilknytning til lokalsamfunnet, rask saksbehandling og god personlig service. Det handler om å gjøre store drømmer til virkelighet og om å bidra til å skape et levende, blomstrende lokalsamfunn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014 og fortsetter støtten også i 2017.

Besøk nettside

×

Lucky Bowl Ski

På Lucky Bowl kan du kombinere besøk på New York style restaurant, for eksempel med spesialiteten homemade burger med ulike toppinger, med et par runder bowling. Vi er glade for å ha Lucky Bowl Ski med som sponsor for SkiLøpet 2019.

Besøk nettside

×

Color Line

Color Line AS er Norges største og et av Europas ledende cruise- og transportrederier. Årlig reiser ca. 4 millioner personer til og fra Norge med selskapets skip. Rederiet har i dag en operasjonell flåte på seks skip, og opererer fire internasjonale fergelinjer mellom sju havner i Norge, Tyskland, Danmark og Sverige. Selskapets visjon er å bli Europas beste rederi innen cruise og transport. I forbindelse med SkiLøpet 2018 trekker vi tre vinnere av gavekort på gratis cruise Oslo-Kiel t/r for 1 - 4 personer med Color Line.

Besøk nettside

×

Maxim

Maxim ønsker med sitt brede sortiment av sportsnæring å hjelpe deg med å nå dine resultater uavhengig om du er en profesjonell idrettsutøver eller en mosjonist som ønsker å komme i bedre form.

Besøk nettside

×

Meny Ski

Meny i Eikeliveien 1 var den første - og lenge den eneste - Meny-butikken i Ski. Her får du et bredt og delikat vareutvalg til både hverdag og fest, og butikkens hyggelige betjening er alltid beredt til å hjelpe deg. Meny har vært involvert i SkiLøpet fra den spede begynnelse, og i jubileumsåret sørger de for at løperne raskt får fylt opp energilagrene etter målgang ved å levere rikelig med bananer.

Besøk nettside

×

Rock 'n' Roll Catering

Rock 'n' Roll Catering drives av Janne og Tommy, et ekte kokke par, med tilsammen over 30 års fartstid i bransjen. Janne har de siste 10 årene vært souschef ved bankettkjøkkenet til Grand Hotel i Oslo mens Tommy de siste årene har vært medeier og kjøkkensjef ved Odonata på Fornebu. Rock 'n' Roll Catering leverer frisk frukt ved målgang i MiniSkiLøpene. Deilig ny energi som kommer godt med for slitne, unge løpere.

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

L'Occitane

L'Occitane har produsert kvalitetsprodukter til kropp og ansikt samt dufter laget på naturlige ingredienser i over 30 år. Fra L'Occitane på Ski storsenter får vi gaveeske som loddes ut til heldige deltakere.

Besøk nettside

×

Tusenfryd

Tusenfryd er Norges største fornøyelsespark, med et stort utvalg attraksjoner for store og små. Ta en tur for å få fart på adrenalinet, eller for å ha en hyggelig dag med familien. Hvert år har SkiLøpets unge deltakere kunnet vinne gratisbilletter til parken - så også i jubileumsåret.

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Sikt Reklame

SIKT Reklame har levert reklameløsninger med skreddersøm siden 2005, og er et moderne reklamebyrå som tar trender alvorlig uten å hoppe på alle, og vi vet at god design oppstår i samspillet med våre kunder. Da SkiLøpet måtte bytte ut sine nettsider fordi løsningen de gamle lå på skulle legges ned, var det med særdeles god hjelp av SIKT Reklame at SkiLøpets nettsider ble så proffe og moderne.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×