MiniSkiLøpet

Løpet for de minste SkiLøperne. Traséen er en rundtur på om lag 500 meter i sentrum, med gode muligheter til å heie de små frem hele veien. I mål får alle sin velfortjente gullmedalje.

MiniSkiLøpet er superpopulært løp blant de minste. Løpet er faktisk så populært at mange mammaer og pappaer henger seg på og løper sammen med barna sine....

Løype

MiniSkiLøpet starter under SkiLøpets ballongportal i gågata og er en rundtur på om lag 500 meter i sentrum (rundt rådhuset), så det er gode muligheter for mamma, pappa, besteforeldre, venner og andre til å heie de små løperne hele veien frem til mål. Løpet har både "hare" som løper foran og løypevakter underveis slik at alle finner frem, og blir det alikevel for skummelt får selvfølgelig mor, far, søsken eller andre lov til å bli med på runden. Vel fremme får naturligvis alle (barn) sin velfortjente gullmedalje.


Startnummer og gavepose

Startnummeret hentes hos Löplabbet på Ski Storsenter i løpet av de siste dagene før løpet (se siden "Kjekt å vite"). Informasjon om dette sendes også på mail til alle påmeldte. Sammen med startnummeret får du en gavepose med forskjellige gaver fra våre sponsorer og samarbeidspartnere.


Premier

Etter løpene er det dags for premieutdeling. Startnummeret er den enkelte deltakers lodd, så alle MiniSkiLøpere (begge løp) har mulighet til å vinne supre premier.

NB! Vinnerene må være til stede, premier ettersendes ikke.

Informasjon om løpet

DatoLørdag 1. september 2018
Klokkeslett13:20
StedSki sentrum, torget
Pris75 kr (+ 15 kr admin gebyr)
Etteranmelding på løpsdagen koster 100 kr.

Joggy, SkiLøpets maskot, simpelthen elsker den første lørdagen i september, for da får han hilse på, danse og løpe med alle barna!

Våre sponsorer

Dachser Norway AS

DACHSER er en av Europas ledende logistikktilbydere og har som mål å skape verdens mest intelligente kombinasjon og integrasjon av nettverkstjenester for logistikk. Vi er veldig glade for at Dachser Norway AS på Vinterbro er med og støtter SkiLøpet 2017!

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Stamina Trening Ski

Stamina tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Stamina Trening Ski har vært med som partner til SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle ble etablert i 1989 som et tverrfaglig tilbud til alle med plager i muskel- og leddsystemet. Bedriften har siden starten vokst og er i dag en kjede på 16 klinikker med over 200 terapeuter og ansatte fordelt på de store byene i Norge.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank er en selvstendig lokal sparebank. To lokale sparebanker i over 150 år, slo seg sammen til Askim & Spydeberg Sparebank i april 2015. Vi legger stor vekt på å opprettholde vår selvstendighet, tilknytning til lokalsamfunnet, rask saksbehandling og god personlig service. Det handler om å gjøre store drømmer til virkelighet og om å bidra til å skape et levende, blomstrende lokalsamfunn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014 og fortsetter støtten også i 2017.

Besøk nettside

×

Rock 'n' Roll Catering

Rock 'n' Roll Catering drives av Janne og Tommy, et ekte kokke par, med tilsammen over 30 års fartstid i bransjen. Janne har de siste 10 årene vært souschef ved bankettkjøkkenet til Grand Hotel i Oslo mens Tommy de siste årene har vært medeier og kjøkkensjef ved Odonata på Fornebu. I jubileumsåret leverer Rock 'n' Roll Catering frisk frukt ved målgang i MiniSkiLøpene. Litt ny energi kommer godt med for slitne, unge løpere.

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Kjeller'n Fritidssenter

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Sikt Reklame

SIKT Reklame har levert reklameløsninger med skreddersøm siden 2005, og er et moderne reklamebyrå som tar trender alvorlig uten å hoppe på alle, og vi vet at god design oppstår i samspillet med våre kunder. Da SkiLøpet måtte bytte ut sine nettsider fordi løsningen de gamle lå på skulle legges ned, var det med særdeles god hjelp av SIKT Reklame at SkiLøpets nettsider ble så proffe og moderne.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×