Arrangør - Skiløperne

SkiLøpet ble arrangert for første gang høsten 2012. Det er løpegruppa SkiLøperne som står bak arrangementet.

SkiLøperne ble startet mars 2010 som en uformell og uforpliktende løpegruppe. Siden den spede begynnelse har gruppa vokst jevnt og trutt og har i dag rundt 400 løpere og joggere med ulike ambisjoner, men felles løpeglede.

Det er nettopp denne løpegleden som har ført til at SkiLøperne begynte å arrangerer den årlige løpsfesten i Ski.

Trening, løpeglede og fellesskap er SkiLøpernes grunnverdier. Janicke Bråthe, SkiLøpernes grunnlegger og styreleder

SkiLøpernes styre består av Janicke Bråthe, Mona Mikaelsen, Knut Olav Asbjørnsen, Stig Lima, Mette Synnerström, Eline Skari, Jo André Aakvik, Elisabeth Thorsvik og Espen Gustavsen.

SkiLøperne ble registrert som frivillig forening i 2012 i forbindelse med etableringen av SkiLøpet.Apropos frivillig... Vil du hjelpe til?

På løpsdagen er mellom 80 og 100 personer i sving for at arrangementet skal bli den løpsfesten som vi ønsker. Oppgavene er mange:

SkiLøpet er drevet av frivillige, og vi er helt avhengig av mange frivillige til å dekke alle oppgaver på løpsdagen. Erfaringen er at de som bidrar synes det er veldig gøy. Belønning for innsatsen er SkiLøpets crew-trøye, og refleksvest i tillegg for løypevaktene. På kvelden er alle frivillige invitert på hyggelig etterløpstreff.

Har du lyst til å hjelpe til? Ta kontakt med oss på post@skilopet.no.


Tren med SkiLøperne

SkiLøperne treffes fast hver tirsdag klokken 19:00. Treningen gjennomføres i tre tempogrupper for å favne flest mulig. I tillegg organiseres det av og til løpeturer andre dager og felles transport til løp hvor mange SkiLøpere deltar. Som medlem i gruppen SkiLøperne på facebook får du invitasjon til treningsøkter og aktiviteter.

Medlemsskap i SkiLøperne er helt uforpliktende og gratis, og miljøet er inkluderende og inspirerende. Det er bare å møte opp og bli med.


SKILØPERNE | Myrveien 33 A, 1406 Ski | Telefon: 40 45 40 65 | post@skiloperne.no
Org.nr: 998 321 700 | Kontonr: 1100 42 95945

Våre sponsorer

Dachser Norway AS

DACHSER er en av Europas ledende logistikktilbydere og har som mål å skape verdens mest intelligente kombinasjon og integrasjon av nettverkstjenester for logistikk. Vi er veldig glade for at Dachser Norway AS på Vinterbro er med og støtter SkiLøpet 2017!

Besøk nettside

×

KC Follo AS

Kontorcompaniet AS leverer alt innen interiør, reklamegaver, giveaways og bekledning. Vi er veldig glade for å ha med KC Follo med på laget!

Besøk nettside

×

Stamina Trening Ski

Stamina tar mål av seg til å bli en ledende aktør innenfor skandinavisk folkehelse ved å bygge et helsehus, som skal bidra til å gjøre flere friske. Stamina Trening Ski har vært med som partner til SkiLøpet i flere år og sørger alltid for energisk og morsom oppvarming for små og store løpere!

Besøk nettside

×

Klinikk for Alle

Klinikk for Alle ble etablert i 1989 som et tverrfaglig tilbud til alle med plager i muskel- og leddsystemet. Bedriften har siden starten vokst og er i dag en kjede på 16 klinikker med over 200 terapeuter og ansatte fordelt på de store byene i Norge.

Besøk nettside

×

Askim & Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank er en selvstendig lokal sparebank. To lokale sparebanker i over 150 år, slo seg sammen til Askim & Spydeberg Sparebank i april 2015. Vi legger stor vekt på å opprettholde vår selvstendighet, tilknytning til lokalsamfunnet, rask saksbehandling og god personlig service. Det handler om å gjøre store drømmer til virkelighet og om å bidra til å skape et levende, blomstrende lokalsamfunn.

Besøk nettside

×

USBL

USBL er Norges nest største boligbyggelag og ble etablert i 1948. Deres nær 90.000 medlemmer har forkjøpsrett på ca 72.000 boliger i hele landet, samt fortrinnsrett på en rekke utleieboliger. USBL ble med som hovedsponsor for SkiLøpet fra 2014 og fortsetter støtten også i 2017.

Besøk nettside

×

Rock 'n' Roll Catering

Rock 'n' Roll Catering drives av Janne og Tommy, et ekte kokke par, med tilsammen over 30 års fartstid i bransjen. Janne har de siste 10 årene vært souschef ved bankettkjøkkenet til Grand Hotel i Oslo mens Tommy de siste årene har vært medeier og kjøkkensjef ved Odonata på Fornebu. I jubileumsåret leverer Rock 'n' Roll Catering frisk frukt ved målgang i MiniSkiLøpene. Litt ny energi kommer godt med for slitne, unge løpere.

Besøk nettside

×

Norsk Trafikksikring

Norsk Trafikksikring AS er totalleverandør av tjenester innen arbeidsvarsling. Selskapet leverer kurs, tjenester og utleie av materiell over hele landet.

Besøk nettside

×

Kjeller'n Fritidssenter

Besøk nettside

×

PartyTime AS

PartyTime selger alt du trenger til en vellykket fest, bursdag, karneval etc; kostymer, ballonger, barartikler, dekor og pynt, Piñatas (pinatas), fyrverkeri/pyro med mer. I tillegg selger og leier vi ut lyd, lys og DJ utstyr.

Besøk nettside

×

Sikt Reklame

SIKT Reklame har levert reklameløsninger med skreddersøm siden 2005, og er et moderne reklamebyrå som tar trender alvorlig uten å hoppe på alle, og vi vet at god design oppstår i samspillet med våre kunder. Da SkiLøpet måtte bytte ut sine nettsider fordi løsningen de gamle lå på skulle legges ned, var det med særdeles god hjelp av SIKT Reklame at SkiLøpets nettsider ble så proffe og moderne.

Besøk nettside

×

Löplabbet Ski

Löplabbet er Norges eneste kjede av butikker som spesialiserer seg på løping, og kun det. Betjeningen du møter i butikkene er selv løpere og har en masse kunnskap, erfaringer og tips å dele med deg som kunde. Utvalget er håndplukket av våre eksperter og skal dekke et så stort spekter av ulike bruksområder og type føtter som mulig. Et bredere og mer komplett utvalg av løpesko må du ut av landet for å finne.

Besøk nettside

×